Николета надменна след възмущението за Валерко

Гласувайте за статията

Николета не пада по гръб, дори когато е виновна, потресени са от поведението й в нета

Николета нито за миг не съжали за думите си по адрес на малкия Валерко, научи Kliuki.net!

Плейметката изумява със своята студенина и безскрупулност. Не се учудваме, че доста нейни приятели вече са извън живота й… Не по нейна воля. Наскоро и Азис я отряза окончателно, точно защото го предаде по най-бруталния начин.

Николета

Николета реагира надменно след недоволството заради Валерко

В името на рейтинга Николета е готова да продаде и душата си или поне душата на едно дете, детето на съпруга й. Това е толкова нелепо, че няма накъде, но Николета е убедена в правотата си. Тя се държи точно така, с което доказва, че не пада по гръб, дори когато е виновна.

Вчера, когато се заформи истерия по темата, се очакваше силиконката поне да замълчи, ако не сметне за нужно да се извини. Но тя предпочете да пусне отрова, вместо да се прави на разсеяна по въпроса.

Нарочно заби всички с надмеността си, пускайки уж случайно снимка на Валери с дъщеричката им Никол. След това увери всички ни, че е безкрайно щастлива. Явно Лозанова все пак е способна на онези майчини трепети, които са доказателство за безусловната любов.

Ала го разбира само, когато се отнася до нейната наследничка, за Валерко Божинов, тя не се старе нито за миг поне да го опази от злобата. Не само, че не го прави, а и го залива със собствените си заядливи реплики, с което разстройва порасналото момченце.

По-рано Николета разтресе виртуалното пространство с изцепката, че каквото и да говорят за нея ”кучетата”, керванът си върви… Толкова й пука на Николета, че чак се подсмихва и не може да го скрие, цъкат недоволни потребителите във Фейсбук.

Нямаме обяснение за това, което върши НиЛо, дано тя да осъзнава отговорността на постъпките си…

Коментари чрез Facebook

коментара

7 коментара to “Николета надменна след възмущението за Валерко”

 1. мама

  окт. 01. 2014

  Спокойно,всичко се връща!
  Снимала се е да си покаже колата на изплащане и малката.
  Ами що са и толко къси гащите на туй дете?!Добре че лудата мангалка не и е монтирсла пластмасови вимета,че то няма да се учудим.
  А за бащата -нямам ДУМИ-УБИТАК!

  Reply to this comment
 2. идиота

  окт. 02. 2014

  СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ТАЯ КУРВУЛЕТА!
  АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА ТОЯ ПУТЬО,ЩЕ ПОТЪНА В ЗЕМЯТА ОТ СРАМ!
  АМА ТО ПРОСТИ ХОРИЦА-НЕ РАЗБИРАТ!

  Reply to this comment
 3. zoro

  окт. 02. 2014

  Трябва да се подеме масова кампания – никой да не гледа БТВ докато не го изхвърлят това предаване, или поне тази злобарка. Хей, телевизията, до там ли я докарахте, да трупате рейтинг с подигравка на дете – много мизерно съществуване, мнооооого мизерно

  Reply to this comment
 4. Zlatka Stoineva

  окт. 02. 2014

  Абе на тая оня ……..Маринкин защо не и извие врата напред да върви назад да гледа.Ами на Валерко дето го остави без баща твойта дъщеря му е сестра.Господ дано не забави да те съди.

  Reply to this comment
 5. 9

  окт. 02. 2014

  Не само му къси гащите, ами и косата му топирана като през 80-те, то бива бива толкова луда жена, поне да се научи да бъде родител тази никаквица Лайняна.

  Reply to this comment
 6. Kaka

  окт. 03. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

  Reply to this comment
 7. Kaka

  окт. 03. 2014

  Ще дойде време когато нейната дъщеря ще тръгне на училище. Тогава на нея децата ще й се присмиват, може и добре да е облечена, но всички знаят майка й, а тя не се ползва с добро име в обществото. Какви ли епитети не е получавала и то напълно заслужено. Всичко се връща, тъпкано и то…. Толкова години да се заяждаш с един и същи човек, това вече е не само лошотия, това вече е психологичен провлем. Върви се лекувай, Николето !

  Reply to this comment

Добавете коментар