Николета мами феновете, че се е събрала с Валери (Фото)

Николета мами феновете, че се е събрала с Валери (Фото)
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката пусна фото с послание, феновете решиха, че е снимка от спалнята

Николета Лозанова стигна до там, че вече умишлено заблуждава феновете си за отношенията си с Валери Божинов. Моделката пусна на страницата си в социалната мрежа фото на спяща двойка в спалнята.

Дамата подозрително приличаше на водещата от ТВ7, което предизвика доста коментари в социалната мрежа, че двамата с Валери за изгладили окончателно отношенията си.

Да, ама не! Докато някои от феновете й облекчено я поздравяваха, че отново е щастлива със съпруга си, по-наблюдателни забелязаха, че това съвсем не са Валери и Николета. „Само хвърля прах в очите на хората, че са заедно“, „Ще й се!“, коментират жлъчно из форумите номерът на водещата да заблуди почитателите си.

Николета мами фенове, че отново е с Валери

Николета мами фенове, че отново е с Валери

Тв водещата и футболистът привидно демонстрират прекрасни отношения, но според запознати всичко е театър в името на дъщеря им Никол. Спортистът и плеймейтката всъщност далеч не са семейство в пълния смисъл на думата. И въпреки топлите отношения, които показват пред камерите, отношенията им са доста хладни.

Последния многозначителен кадър с послание, който Николета пусна, явно не бе само обяснение към Валери, но и опит да заблуди някои от феновете си, че се разбират прекрасно. „Приказката им свърши, но тя просто не може да го приеме“, съчувствено цъкат с език форумци по адрес на водещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар