Николета Лозанова забременява отново, за да измие срама!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова не може да се побере в кожата си заради провала на предаването, затова ще се оправдае с бременност

Николета Лозанова

Николета Лозанова забременява от срам

Николета Лозанова забременява отново! Плеймейтката крои пъклен план, чрез който да измие срама от лицето си заради пълния провал на предаването й „Поверително от NL“. Оказва се, че заради скандално ниския рейтинг изданието ще бъде свалено от екран и втори сезон няма да има. Николета Лозанова не можела да се побере в кожата си заради провала и най-вече заради това, че цяла България ще й се подиграва заради неуспеха. Затова съпругата на Валери Божинов измислила как да се измъкне от ситуацията ни лук яла, ни лук мирисала.

От няколко месеца насам Николета и Валери правели опити за второ бебе. Плеймейтката се светнала за гениалния план – да забременее и да каже, че се оттегля заради бременността си от предаването, писа HotArena.net, цитирайки България днес.

Неслучайно от няколко седмици насам Николета Лозанова вече не го играе сърдита на Валери, както по-рано и не спира да му се подмазва в социалната мрежа.

„Ти си номер 1“, „Обичам те, Валери“, „Най-любящият съпруг и баща“ и прочие суперлативи се леят във Фейсбук по адрес на неуспелия футболист. До момента Божинов нито веднъж не е отговорил на ухажването на съпругата си, но пък егото му със сигурност е погалено.

Пъкленият план на Николета Лозанова за забременяване всъщност не е продиктуван единствено от провала на „Поверително от NL“. Плеймейтката отдавна намеква, че смята да има второ дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар