Николета Лозанова заби шамар на Валери точно на Нова година: Предаде ме!

Плеймейтката не пропусна случая, да натрие носа на съпруга си заради изневярата му

Отношенията между Николета Лозанова и Валери Божинов занимаваха светското пространство през почти цялата изминала 2013 година. Двамата бяха разделени за кратко след като плеймейтката научи, че футболистът й е слагал рога и то не с кого да е, а със сочената за нейна двойничка Моника Валериева. В последните месеци на годината обаче семейство Божинови изглежда беше загърбило проблемите си, а за Коледа Валери и Николета дори си подариха романтично пътешествие само за двамата до Малдивите.

Николета Лозанова заби публичен шамар на Валери заради изневярата му
Николета Лозанова заби публичен шамар на Валери заради изневярата му

Явно семейната идилия се е оказала не особено трайна, тъй като навръх Нова година Николета не пропусна случая да се заяде със съпруга си. Плеймейтката направи това публично – в профила си във Фейсбук, за да може унижението за футболиста да бъде пълно. „През 2013 изживях предателство“, изсъска Лозанова от социална мрежа. И макар да не уточни какво точно има предвид, на всички им стана ясно, че плеймейтката за пореден път се заяжда със съпруга си Валери заради изневярата му.

„Николета има огромно самочувствие. Няма как да преглътне току така, че друга е била предпочетена пред нея“, коментират запознати. Изглежда, че драмите в семейство Божинови тепърва предстоят, смеят се форумци.

2 коментара
  1. Сашо казва

    Да му пикаеш на самочувствието на този лилипут…Валери скоро съвсем ще я замени тази…..има нужда от млада кръв той .

  2. Elena Gekova казва

    ЗАЩО ЛИ Я ДЪРЖИ БОЖИНОВ ТА ТЯ Е БОКЛУК – И НА КАКВО ОТГОРЕ ИМА САМОЧУСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ !!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.