Николета Лозанова за трети път стана булка

Гласувайте за статията

Плеймейтката с ново предложение за брак

Въпреки че вече два пъти каза „Да“ на Валери Божинов, Николета Лозанова е готова и трети път да мине под венчило с него. Плеймейтката пусна кадър от новата си фотосесия с булчинска рокля и се пошегува, че за трети път е получила предложение за брак. Не е ясно дали от половинката си Валери Божинов, или от някой от своите ухажори, но Николета не пропусна да сподели, че това много я забавлява.

Николета Лозанова отново стана булка

Николета Лозанова отново стана булка

„Пак ми предложиха! Какво ще кажете?:)“, написа под фотоса си моделката. А феновете й веднага я посъветваха да приеме. И този път Лозанова избра нестандартна сватбена рокля. Която й стои като огромен сладкиш, коментират форумци.

Други се майтапят, че футболното семейство изглежда е решило всяка година да подновява брачните си обети. След пищната сватба през 2011 година, те си казаха отново „да“ през 2012 на „Бора Бора“.

Покрай последната им ваканция в Дубай, Николета изглежда отново се е размечтала да се види в бяло. И макар и само на шега сподели, че са и предложили отново брак.

Зевзеци пък се шегуват, че моделката май вече не е много сигурна дали семейния живот е за нея. И се майтапят, че с кубинките и коженото яке върху сватбената рокля тя много напомня на булка — беглец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова за трети път стана булка”

  1. Petya Valchanova

    февр. 02. 2013

    Прекрасни сте и двамата! Защо пък не и за трети път,няма лошо,щом се обичате може и всяка година!
    Обичаме ви!Обичайте се!Пожелавам на НИКОЛ да си има братче! <3 <3 <3 <3 <3.

    Reply to this comment

Добавете коментар