Николета Лозанова във Фейсбук: Интервюирах лично Вини Джоунс!

Николета Лозанова във Фейсбук: Интервюирах лично Вини Джоунс!
5 (100%) 1 vote

Хвалбите на Николета Лозанова във Фейсбук, развеселиха форумци

Поредната си изненада сервира Николета Лозанова във Фейсбук. Лошото момиче на футбола си спретна мач— интервю с лошото момче на спорта Вини Джоунс. Плеймейтката лично взе интервю от мегазвездата, която в момента гостува в „Къртицата“. И не пропусна да се похвали, че зрителите ще го видят тази вечер предаването й”Поверително от NL” .

Заради шанса да интервюира Вини Джоунс, Николета дори отстъпи мястото си на водеща. Изненадващо фолк певеца Азис се нави да я замести. „Ами… съжалява Ники“, написа преди дни Азис на Николета Лозанова във Фейсбук, по повод новината, че я сменя като водеща. Въпросът сега е дали Николета само епизодично ще отсъства като водеща на предаването, или Василка ще я смени за постоянно.

Николета Лозанова се хвали във Фейсбук за срещата с Вини Джоунс

Николета Лозанова се хвали във Фейсбук за срещата с Вини Джоунс

Но дори най-големите фенове на Николета Лозанова във Фейсбук са скептично настроени за успеха й. След фиаското с Цветелина Янева, водещата дълго бе упреквана, че не й се отдава да взима интервюта.

Плеймейтката се уреди с ексклузивно интервю

Плеймейтката се уреди с ексклузивно интервю

Това е втори случай, в който Лозанова сяда на стола като интервюираща, а в мрежата вече се обзалагат ще направи добро интервю този път или ще се изложи колосално.Ni Lo 3

Що ще отнася до плеймейтката, то тя е повече от щастлива, че се срещна лично с Вини Джоунс. И независимо дали ще й подиграват за интервюто, не пропусна да се похвали с успеха си в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар