Николета Лозанова в ужас! Бивша на Ники Михайлов под един покрив с Валери

Николета Лозанова в ужас! Бивша на Ники Михайлов под един покрив с Валери
5 (100%) 1 vote

Моделката е в основата на раздялата между Николета и вратарят, нищо чудно да опита да направи същото и с Валери

Николета Лозанова изпадна в ужас! Оказа се, че жената, която според слуховете, я раздели с Ники Михайлов – Бориса Тютюнджиева, и Валери Божинов съвсем скоро ще заживеят под един покрив.

Николета Лозанова е на нокти заради Бориса Тютюнджиева

Николета Лозанова е на нокти заради Бориса Тютюнджиева

Според запознати двамата са сред сигурните участници в новия сезон на „Къртицата“, който ще тръгне съвсем скоро по ТВ7, научиха от Блясък. Това означава, че моделката и съпругът на Николета ще прекарват доста време заедно. Това естествено никак не се понравило на плеймейтката, която вече има горчив опит с Бориса.

Припомняме ви, че в светското пространство от години се говори, че именно Тютюнджиева е причина за провала на връзката между Лозанова и Ники Михайлов. Според слуховете вратарят преспал с Бориса. Николета обаче разбрала за изневярата и моментално била шута на Михайлов. Възможността ситуацията да се повтори и със съпруга й буквално изкарвала госпожа Божинова извън нерви.

Още повече, че самата Бориса наскоро обяви, че отново е сама и няма мъж до себе си. Както знаете пък отношенията между Валери и Николета също не са особено ясни и двамата май все още са разделени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар