Николета Лозанова унижи Валери с пресконференцията си

Гласувайте за статията

Плеймейтката си направи брутална гавра с все още законния си съпруг

Николета Лозанова унижи Валери с пресконференцията си

Николета Лозанова унижи Валери с пресконференцията си

Пресконференцията на Николета Лозанова със сигурност не постигна ефекта, за който мечтаеше плеймейтката. Вместо да предизвика грандиозно очакване и нетърпение, изявата на моделката предизвика по-скоро насмешки и иронични коментари.

И макар да отказа да коментира раздялата си с Валери Божинов, Николета успя да намери начин и да се изгаври с все още законния си съпруг. Широко рекламираното събитие беше открито с… футболисти! И по-точно, двама наети модела, облечени като футболисти, които разкъсаха облепената с вестници витрина, зад която се мъдреше госпожа Божинова.

„Смешно, нелепо и жалко“, това са само част от коментарите, които се изсипаха върху Николета след нелепата пресконференция. Присъствието на преоблечените модели пък тотално вбеси феновете на футбола и в частност на съпруга й Валери. „Не стига, че разсипа кариерата му, ами сега му се подиграва! Не я е срам!“, възмущават се форумци.

Действително, макар да отказва коментар по отношение на брака си, Николета явно показа, че вече не й пука за все още законната й половинка. След като в продължение на дни плеймейтката се превъзнасяше по визията на Филип Плейн, моделката тотално унижи съпруга си с начина, по който реши да презентира новото си начинание, коментират феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Николета Лозанова унижи Валери с пресконференцията си”

  1. Penka Licheva

    сеп. 23. 2013

    aa taka li ,da ne bi da zamesti Barekov

    Reply to this comment
  2. ОФ ПАК ТАЯ , МОЖЕ И БЕЗ НЕЯ.

    Reply to this comment

Добавете коментар