Николета Лозанова унижи Ласкин пред семейството му!

Николета Лозанова унижи Ласкин пред семейството му!
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова унижи Иван Ласкин пред семейството му, плаши го със скандал

Николета Лозанова унижи Иван Ласкин пред най-близките му хора. Плеймейтката пусна кадър на актьора докато пазарува от магазин с бутилка алкохол в ръка. „Може да излъжеш, мен, медиите и „приятелите“ си от Фейсбук, но как ще успееш да излъжеш семейството си?“, написа тя. С което го злепостави пред най-близките му хора—половинката му Алекс Сърчаджиева и двете му дъщери.

Плеймейтката се закани да отговори на обвиненията за монтаж, като пусне наистина суровите кадри с Иван Ласкин. Всичко това бе в отговор на обвиненията, че е манипулирала видеото с актьора, за да му го върне пред цяла България. Предвид факта, че плеймейтката започна да използва предаването си, за да злепостави тези, които имат някакъв конфликт с нея, не е изненадващо, че я заподозряха в манипулация.

Николета Лозанова унижи Иван Ласкин

Николета Лозанова унижи Иван Ласкин

След скандала, който се разрази тази събота със скандалните кадри на Ласкин, актьорът се оказа в центъра на грандиозен скандал. Той не е направил официално коментар, но се очаква съвсем скоро това да се случи. Освен това артистът е известен с факта, че не си позволява да го оскърбяват кой както иска. И е много вероятно Лозанова да отнесе нещо повече от обиди във Фейсбук, че го унижи пред семейството му.

Актьорът отговори със снимка във Фейсбук

Актьорът отговори със снимка във Фейсбук

Всъщност актьорът вече предизвика предположения, че е отговорил на обидите на Николета със снимка в нета. Дори тръгнаха майтапи по адрес на Николета Лозанова и папараците й, че докато преследват актьора, самите те си викат „Наздраве“!

Не липсваха и коментари от рода на „Това в отговор на Николета ли е?“, и „За нея ли си го подготвил?“.

Мнозина очакват актьорът просто да заведе съдебен иск срещу нея, за това, че го е злепоставила публично и подронва авторитета му. Други не изключват и сблъсък очи в очи, тъй като звездата е известен с лютия си характер и не прощава подобни обиди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар