Николета Лозанова страда за Валери, феновете й се подиграват

Гласувайте за статията

Плеймейтката се напъва да се прави на незаинтересована от слуховете за изневерите на мъжа й

Николета Лозанова се опитва да се прави на безразлична

Николета Лозанова се опитва да се прави на безразлична

След все по-зачестилите слухове за разпада на брака на Николета Лозанова и Валери Божинов заради негови изневери, беше въпрос на време плеймейтката да отвърне на удара. И да натрие носовете на хората, пускащи тези слухове, надяваха се феновете на моделката. Да, ама не. Вместо обичайните надменни статуси, целящи да демонстрират колко не я интересуват другите, Николета този път написа нещо коренно различно в личната си страница във Фейсбук.

Плеймейтката използва социалната мрежа, за да заяви, че най-добрият начин да се спечели един спор, е да бъде избегнат. Феновете й веднага заподозряха, че думите й са опит за помирение със съпруга й Валери Божинов. Онлайн потребителите обаче не се оказаха толкова благосклонни към страданието на Николета. Нещо повече, форумци буквално взеха на подбив плеймейтката и опитите й да демонстрира, че е над нещата.

„Ами да, щом си от губещата страна, ще замълчиш“, крайни са хората в изказванията си. Изглежда феновете не се трогват особено от страданието на звездата. И дори се забавляват на неин гръб, заявявайки, че в момента Лозанова получава това, което й се полага, след като разби семейството на Валери и го отмъкна от Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар