Николета Лозанова: Ще отида в ада, но ще мина през ВИП входа!

Николета Лозанова: Ще отида в ада, но ще мина през ВИП входа!
3 (60%) 1 vote
Плеймейтката Николета Лозанова отново провокира феновете си

Николета Лозанова не пропусна шанс да даде хляб за коментари на почитателите си в социалната мрежа Фейсбук.
„Естествено, че ще отида в ада! Само че ще вляза през ВИП входа и ще ме почерпят с коктейл” – написа Николета Лозанова в социалната мрежа под селфи снимка, тип кифла.
Творенията й предизвикаха куп от коментари. „За коя се мисли тая? Една проста пловдивска к… и се смята за богоизбрана” – е един от най-нежните постове. Феновете са категорични, че Николета Лозанова си е повярвала повече, отколкото трябва, и скоро горчиво ще съжалява за поведението си.
„Тази наистина е бивша! Валери сигурно вече не може да я диша. Кой знае как го е накарала да се превзема, че все още са заедно” – гласи друг коментар под постинга на Николета Лозанова.

Николета Лозанова

Николета Лозанова показва стил

Друга коментирана тема около Николета Лозанова е видеото със сватбата на Георги Илиев, което тя започна да пуска на части в предаването си „Поверително от NL”. Видеото излиза на бял свят след 20 години. Колко е платила ТВ7, за да се сдобие с тези кадри, не е ясно. Но предвид това, че медията е на Делян Пеевски, въпросът едва ли стои на дневен ред, защото депутатът от ДПС е един от влиятелните и богати хора в страната. А на Николета Лозанова й се падна да бере плодовете на тази влиятелност. Тя обещава да пусне на части най-атрактивните моменти от това видео, защото целия материал е с продължителност 8 часа.

Поверително от NL – 08.02.2014 by vesnaaaa

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Николета Лозанова: Ще отида в ада, но ще мина през ВИП входа!”

  1. jk

    февр. 11. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

    Reply to this comment

Добавете коментар