Николета Лозанова стана за смях и чрез малката

Гласувайте за статията

Потребители си направиха жестока гавра с плеймейтката, използвайки профила на собствената й дъщеря

Фенове се изгавриха с Николета и чрез профила на малката

Фенове се изгавриха с Николета и чрез профила на малката

Раздялата на Валери Божинов и Николета Лозанова е сред най-обсъжданите в последните дни теми. До момента единствено Валери си позволи да говори за отношенията си с както изглежда бъдещата си бивша съпруга. Футболистът обаче беше повече от лаконичен, заявявайки единствено, че с Николета действително вече не са заедно. Плеймейтката пък предпочита да си мълчи и да се прави на ударена.

Не така обаче стои въпросът с феновете. Онлайн потребителите не пропускат възможност да жегнат моделката по темата, която очевидно е неприятна за нея щом досега не си е позволила да я коментира. Този път обаче форумци надминаха себе си. Феновете използваха профила на дъщерята на вече бившата двойка – Никол, за да натрият носа на майка й. Към снимка, на която Николета и Никол махат, майка й е написала „Чао, чао, лято“. На което остроумен потребител е отговорил с „Чао, чао, Валери“.

Коментарът за нула време събра цял куп лайкове, а феновете са на мнение, че това е просто поредния удар по самочувствието на Николета. Както знаете моделката беше сред най-активните в социалната мрежа докато с Валери обикаляха света по различни екзотични дестинации. Откакто обаче се появиха слуховете за раздялата им плеймейтката е повече от тиха. Което кара феновете да смятат, че именно футболистът е този, който й е бил шута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова стана за смях и чрез малката”

  1. Anka Mineva

    сеп. 12. 2013

    Оставете те двамата да вземат решение как от тук натам ще живеят.

    Reply to this comment

Добавете коментар