Николета Лозанова стана за смях: Аз съм малко, сладко прасенце

Николета Лозанова стана за смях: Аз съм малко, сладко прасенце
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката стана за смях в социалните мрежи

Николета Лозанова реши да се пошегува със себе си, но стана за смях в социалните мрежи. Моделката си пусна снимка, на която се прави на прасе и получи едно звучно „Грух“, вместо комплимент. Съпругата на Валери Божинов стана за присмех в опита си да изглежда забавна. А от фалшив профил на Ни Ло в социалната мрежа пуснаха друга нейна снимка със свински уши и зурла, с която да й се подиграят.

Николета се пошегува със себе си

Николета се пошегува със себе си

„Аз съм малко, сладко прасенце…“, пошегува се своя снимка Николета. Кадърът бе така обработен, че плеймейтката да изглежда красива и забавна в същото време. „Фенове“ на моделката обаче решиха да й върнат жеста. И я издокараха с огромен нос, големи розови уши и бузи, добавяйки едно звучно „Грух“, отстрани!

А в мрежата я взеха на подбив

А в мрежата я взеха на подбив

Подигравателният колаж вероятно няма да допадне много на Николета, особено като се има предвид, колко е суетна. Макар че антифеновете на плеймейтката вече си изразиха мнението за новия й „стайлинг“. „Отива й“, „Падна си на мястото най-после“, „Я, разкри истинската си същност“, гласят подигравателни коментари в мрежата.

Покрай популярността си Николета често е обект на различни колажи с присмехулен подтекст. В повечето случаи плеймейтката е взимана на прицел заради суетността си или публичните сблъсъци с Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар