Николета Лозанова слага край на цирка, лъснаха фалшивите й войни

Гласувайте за статията

Фалшивите войни на Николета Лозанова са разобличени, всичко е пиар

Николета Лозанова от години се заяжда с Алисия, Моника Валериева и Андреа, но както се оказа всичко е само реклама и пиар. Уж плеймейтката и фолк дивата не се понасят, а ходят на почивка заедно.

В последното си предаване плеймейтката стигна до там, че чак покани Евгени Минчев да плюе по съперничките й. Британският баронет с огромно удоволствие влезе в ролята на палач на хайлайфа и ги направи на пух и прах, макар и по доста комичен начин.

Оказа се обаче, че всичко е само за реклама и пиар. В предаването на Николета Лозанова, Алисия и Андреа може да са осмивани, но както е добре известно лоша реклама няма. А тя им прави такива реклами, че двете направо могат да се конкурират с нея по популярност. И дори с малко повече талант.

Фалшивите войни на Николета лъснаха

Фалшивите войни на Николета лъснаха

И докато сблъсъците й с Андреа и Алисия вече на всички е ясно, че са само измама, как стои въпросът с Моника Валериева?

Плеймейтката фуча, че я копират, Моника протестира, че не се е правила умишлено на Николета, дори за целите на някой клип на Андреа, но благодарение на скандалите между двете, стана невероятно популярна. И в момента е сред най-известните модели у нас.

Последната фалшива война на Николета Лозанова разбира се е с Азис. Двамата се караха, биха, обиждаха и накрая пак са първи дружки. За капак певецът дори гостува за втори път при госпожа Божинова, където проговори за скандалното клипче. Ходи после вярвай, че всичко това не е било само цирк.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар