Николета Лозанова се надува: Да, трия всичко, което не ми изнася

Гласувайте за статията

Плеймейтката за пореден път стана за резил с неоправдано високото си самочувствие

Николета Лозанова е пословична с огромното си самочувствие и претенции, че е едва ли не една от най-големите български звезди. Постоянното й самоизтъкване обаче взе сериозно да дразни онлайн потребителите, които не спират да си правят гаври с нея.

Николета Лозанова се издъни, че трие негативните коментари

Николета Лозанова се издъни, че трие негативните коментари

Публична тайна е, че, колкото и да отрича, плеймейтката трие коментарите, които я осмиват и я представят в негативна светлина. От kliuki.net обаче успяхме да я изловим как се кани на момиче, че ще изтрие думите й, които не й изнасят, след точно 10 секунди. А повод за гнева на госпожа Божинова е тънката гавра на девойката със срещата на Николета с футболната звезда Марио Балотели. С когото Лозанова заяви, че била на „ти“. „You“ на английски означава и „Вие“, иронично подметна девойката към фукането на моделката.

„Така е, ама ще ти изтрие коментара. Нали знаеш, че трие като не й изнася“, добави друга потребителка. На което моделката отговори с надутото „Виж как знаеш. Брой точно до 10“. Действително, коментарите и на двете потребителки са заличени от профила на голямата звезда Николета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар