Николета Лозанова се мести в бТВ, ще взима интервюта

Гласувайте за статията

Първият гост на Николета Лозанова ще е Черната Златка, което гарантира първоначалния скок на Поверително от NL

Николета Лозанова

Николета Лозанова се мести в бТВ

Николета Лозанова се мести в бТВ, заедно с предаването си „Поверително от NL“, разкриха добре осведомени източници. Плеймейтката ще бъде още по-ангажирана отпреди и вече тя ще интервюира гостите си.

Няколко съществени разлики ще има спрямо предаването в TV7. Досега Николета Лозанова само се кълчеше пред аутокюто, а интервютата провеждаха всеки път различни известни личности. В bTV обаче плеймейтката лично ще ги разпитва, като първият й гост ще е Златка Димитрова, пише Монитор, цитиран от HotArena.net.

Черната Златка ще направи първата си изповед, след като загуби нероденото си бебе, което гарантира първоначалния скок на предаването.

Другата разлика е в заплатата на Николета Лозанова. Досега тя взимаше нескромните 40 000 лева месечно, а в bTV ще се подписва срещу далеч по-нищожните 16 бона.

Плеймейтката обаче е доволна, тъй като отива в много по-престижна медия, а и след скандалите с Николай Бареков съдбата на TV7 е под въпрос.

Новината за изместването на „Поверително от NL“ окончателно изхвърли Венета Райкова от играта. Екс водещата на Горещо прекрати договора си с продуцентите, а в Нова тв й отказаха по-нататъшни ангажименти.

Очакваше се, че могат да й намерят място в bTV, но по всичко личи, че то вече е заето от Николета Лозанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар