Николета Лозанова се изцепи: Българките въобще не са най-красиви

Гласувайте за статията

Плеймейтката заяви, че сънародничките й имат още много да наваксват, за да имат самочувствие на красиви

Николета Лозанова не пропуска случай да скандализира феновете. Плеймейтката, която едва преди дни се завърна от екзотичната си почивка на Малдивите, побърза да сподели впечатленията си от мястото.

Николета Лозанова изобщо не смята българките за красиви

Николета Лозанова изобщо не смята българките за красиви

Вместо да говори за природата и местните нрави обаче госпожа Божинова се зае с това, което умее най-добре. А именно – да говори за другите жени. Моделката си позволи да се изкаже доста критично към собствените си сънароднички – българките, заявявайки, че те имат още доста да учат, за да могат да се нарекат наистина красиви.

„За пореден път се убедих, че приказката, че българките са най-красивите жени в света, съвсем не отговаря на истината“, изцепи се плеймейтката, разбраха от likealady.bg. А повод за изказването й стана именно почивката й. Съпругата на Валери Божинов заяви, че на Малдивите било пълно с екзотични красавици, пред които българките едва ли не бледнеели.

Естествено, думите й предизвикаха гнева на родните почитатели. „За каква се помисли тя, че да дава подобни оценки?“, „Нали и тя е българка? Толкова ли е глупава, че не разбира, че обижда и себе си с тези думи“, гневят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар