Николета Лозанова се гордее с футболните изяви на Божинов

Гласувайте за статията

Николета Лозанова се гордее с футболната кариера на Божинов и дори го възнаграждава след всеки успешен мач. Плеймейтката демонстрира жив интерес към футболните изяви на половинката си и се прави на домакиня, като го сюрпризира с вкусни манджи.

Николета не спира да привлича вниманието в социалните мрежи, въпреки че лошата й репутация я следва, където и да се “появи” във виртуалните среди. Потребителите на мрежата изказват възмутено мнението си от скандалната плеймейтка, но се намират и такива, които не биха я подминали, ако я срещнат на живо.

Мераклии за Николета има много, но не са мнозина тези, които наистина ги огрява. За да се вредиш, трябва първо да имаш завидна кариера, а футболистите са с предимство, особено ако са национали.

Николета и Валери са една от най-обсъжданите двойки. Алисия също допринася за този факт, като не спира да злослови в пресата по адрес на новата гърла в живота на бившия й любим.

Каквото и да се пише по въпроса, факт е, че скандалните изяви влияят зле и на Валери Божинов, и на Ники Михайлов. Кариерата и на двамата не е във възход, а чуждите медии ги осмиват непрекъснато, заради размяната на едни и същи жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова се гордее с футболните изяви на Божинов”

  1. Lozanova Magi

    апр. 21. 2011

    sto ne se zastrelq6 ti a dava6 mnenie.

    Reply to this comment

Добавете коментар