Николета Лозанова призна за проблемите в брака си?

Гласувайте за статията

„Не мога да се занимавам с проблемни връзки“, изригна плеймейтката в профила си във Фейсбук

Николета Лозанова май си призна за проблемите в брака

Николета Лозанова май си призна за проблемите в брака

Изглежда, че в слуховете за проблемите в брака на Николета Лозанова и Валери Божинов, има и доза истина. След като от седмици се говори, че плеймейтката и футболистът са пред развод, а самата Николета досега мълчеше по въпроса, моделката най-накрая реши да покаже какво мисли за ситуацията. И го направи по обичайния за нея начин – в личния си профил във Фейсбук.

Все още законната госпожа Божинова публикува своя снимка с многозначителен текст към нея. „Животът е прекалено кратък за грозни мъже и проблемни връзки“, написа Николета към кадъра. С което даде повод на почитателите си да смятат, че Ни Ло вече се е отказала да се бори да спаси брака си с футболиста, признавайки, че двамата имат проблеми. „100% има предвид него с проблемните връзки. Писнало й е вече от изневерите му и е решила да се откаже да се ядосва заради него“, убедени са форумци.

Интересно обаче кого визира звездата с определението „грозни мъже“? Колкото и да е сърдита на Валери, няма как да е имала предвид него, чудят се потребителите. От друга страна пък плеймейтката неведнъж е показвала, че може да бъде отмъстителна, когато е засегната. И нищо чудно с тези си думи нарочно да се опитва да уязви мъжа си. Предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова призна за проблемите в брака си?”

  1. Ани

    сеп. 02. 2013

    А гроздето като е на високо е кисело, така и с „грозните мъже“. Да не го мисли Валери, бъзро ще го налапат златотърсачките, ама тя милата какво ще прави, самотна майка, а всички от превдоприятелите ѝ обърнаха гръб.

    Reply to this comment

Добавете коментар