Николета Лозанова прекали! Излъчва смъртта на Вера Кочовска

Николета Лозанова прекали! Излъчва смъртта на Вера Кочовска
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова възмути безкрайно дори феновете с постъпката си

Николета Лозанова прекали! В борбата за рейтинг водещата стигна до там, че е готова да излъчи дори предсмъртните часове на известната пророчица Вера Кочовска. Видната гадателка почина преди няколко години и бе оплаквана от цяла България. Николета обаче се изгаври с паметта й, като реши да излъчи кадри от последните часове преди смъртта й, пише slusham.com.

Промо клип на новия епизод на „Поверително“ накара и най-верните фенове на Николета Лозанова да скочат из форумите. Много от тях яростно я упрекнаха, че е стигнала твърде далеч в битката за рейтинг „Едно е да се подиграваш на чалгапевици и да показваш как се бият или женят мутри и наркобосове, съвсем друго е да показваш предсмъртните мигове на една толкова уважавана и ценена жена като Вера Кочовска“.

Николета прекали, излъчва последните часове на Вера Кочовска

Николета прекали, излъчва последните часове на Вера Кочовска

„Оставете Вера да почива в мир!“, „Не я е срам Николета Лозанова, да се гаври с паметта й!“, негодуват из социалните мрежи. Плеймейтката обаче очевидно не се спира пред нищо, само и само да печели рейтинг.

Водещата възмути цялата общественост

Водещата възмути цялата общественост

Кадрите от последните часове на покойната пророчица ще се появят тази вечер в ефира на „Поверително“. Не е ясно кога и как Николета Лозанова се е добрала до тях, но постъпката й възмути обществеността. „Кочовска беше велика жена, как не я е срам Николета Лозанова  така да опорочава паметта й“, възклицават възмутени зрители. А мнозина са на мнение, че плеймейтката е минала всякакви граници и показва пълно неуважение към покойната пророчица.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар