Николета Лозанова преди Валери Божинов и парите – вижте я как вилнее из нощните заведения

Николета Лозанова преди Валери Божинов и парите – вижте я как вилнее из нощните заведения
5 (100%) 1 vote

Като по-млада плеймейтката е доста далеч от образа на перфектна майка и съпруга, който се мъчи да си изгради

Николета Лозанова упорито се опитва да убеди хората, че е образцова съпруга и майка. Госпожа Божинова не спира да натрапва на хората семейната си идилия, твърдейки, че скандалният й имидж на плеймейтка е измислица на медиите.

"Образцовата" Николета Лозанова и най-добрият й приятел

„Образцовата“ Николета Лозанова и най-добрият й приятел

От kliuki.net обаче се сдобихме с малко известна снимка на моделката. Кадърът е заснет може би около година след като Николета се окичи с титлата Мис Плеймейт. И определено доста пред да срещне Валери Божинов и да за почне да се разполага с парите му. Твърдейки, че винаги си е притежавал класа и стил. Фотосът обаче говори друго. На него Николета буквално се е нахвърлила в мъж, с който са заедно на дискотека.

Бдителни фенове разпознаха в него Вилизар – най-добрият приятел на Лозанова от детските й години. С който Николета твърди, че никога не е имала връзка. Снимката обаче говори друго. На нея плеймейтката целува доста страстно по устата Вильо. Който пък очевидно няма нищо против. Изглежда, че това е поредната лъжа на Ни Ло за миналото и личния й живот.

Интересно обаче как ли ще реагира съпругът й – Валери Божинов, на новото разкритие за уж благоверната му. Както знаете, Николета дори запозна двамата мъже, уверявайки Валери, че Вилизар е „просто приятел“. А вие как мислите? „Просто“ приятелите целуват ли се така по дискотеките?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар