Николета Лозанова прави реклама на новото гадже на Ники Михайлов!

Николета Лозанова прави реклама на новото гадже на Ники Михайлов!
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката прави услуга на приятелка, която побърза да се намърда в леглото на бившия й

Любовните отношения в родното светско пространство са напълно достойни за сценарий на някой сапунен сериал. Любовният четириъгълник между Николета Лозанова, Валери Божинов, Ники Михайлов и Алисия не спира да занимава феновете. Към тези четиримата изглежда е на път да се намърда и новоизгрялата звезда Бояна Маринова.

Николета Лозанова прави реклама на гаджето на Ники Михайлов

Николета Лозанова прави реклама на гаджето на Ники Михайлов

Тъмнокосата моделка е спрягана за новото гадже на Ники Михайлов. Който пък, както знаете, мина първо през леглото на Николета, а след това и на Алисия. Любопитното е, че човекът, който най-много допринася за славата на Бояна е… Николета Лозанова! Плеймейтката не спира да рекламира моделката посредством страницата на дъщеря си във Фейсбук. Ежедневно от името на малката Никол валят призиви към потребителите да харесат страницата на Бояна, спомагайки по този начин за нарастването на популярността й.

„На това се казва нож в гърба. Уж приятелки, пък скочи в леглото на бившия на Николета“, възмущават се почитателите на звездата. Други пък смятат, че плеймейтката е напълно наясно със случващото се и дори нарочно го провокира. Госпожа Божинова била много доволна, че Ники се е разделил с врагинята й Алисия и била готова на всичко, за да натрие носа на поп фолк певицата. Дори и да набута своя приятелка в ръцете на вратаря, издават запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар