Николета Лозанова прави рейтинг от погребението на Мария Данаилова (Видео)

Николета Лозанова прави рейтинг от погребението на Мария Данаилова (Видео)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова за пореден път показа, че за нея няма нищо свято, когато става въпрос за слава и рейтинг

Николета Лозанова не спира да показва, че за нея не съществува нищо свято, когато става въпрос за собствения й рейтинг. Този път обаче пплеймейтката удари дъното в опитите си да докара някаква гледаемост на подиграваното си предаване „Поверително от НЛ“.

Николета Лозанова за пореден път доказа, че за нея няма нищо свято

Николета Лозанова за пореден път доказа, че за нея няма нищо свято

Госпожа Божинова изпрати папараците си да снимат… погребението на Мария Данаилова! Въпреки изричните молби на съпруга й – големият актьор Стефан Данаилов, Николета Лозанова ни най-малко не се трогна от мъката му. И пак си изнагля по типичен за нея начин, втрещени са от нахалството й потребителите. Заради единия рейтинг, Николета Лозанова пренебрегна човешката молба на Ламбо да не бъде притесняван в този тежък за него момент.

И изпрати екипа си да снима как изпращат Мария Данаилова в последния й път. Естествено, наглостта й нямаше как да не се отрази на знаменития ни актьор, който, по думите на близките му, е рухнал, вбесен от действията на плеймейтката.

„Стефан Данаилов не искаше този личен, тежък момент, да бъде превръщан в медийна сензация“, коментират приятелите му. И докато останалите медии се съобразиха с желанието на звездата, то Николета Лозанова показа, че за нея думи като „святост“ и „мъка“ не значат нищо, възмутени са форумци.

Нещо повече, плеймейтката дори с гордост обявява в промото как само тя е успяла да заснеме погребението на Мария Данаилова и естествено, ще излъчи кадрите. За ужас на Ламбо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар