Николета Лозанова подиграва Джулиана Гани, сама стана за смях

Николета Лозанова подиграва Джулиана Гани, сама стана за смях
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова за пореден път сама се закопа със злобата си

Николета Лозанова опита да се гаври с чуждите пластики, а не поглежда себе си

Николета Лозанова за пореден път се закопа сама със злобата си. Плеймейтката много обича да се подиграва на другите хора, без за секунда да се замисли дали самата тя не е в същата ситуация. Моделката редовно гавреше Алисия заради неудачите покрай връзката й с Ники Михайлов, а в един момент тя самата се оказа в нейната позиция – на изоставена, след като стана ясно, че Валери й слага рога.

Николета Лозанова обича да се подиграва на другите

Николета Лозанова обича да се подиграва на другите

Очевидно обаче пишман водещата не си взема поука и продължава да се излага жестоко, подигравайки се на другите. Този път на мушката й попадна Мис Силикон Джулиана Гани. Плеймейтката качи в страницата си във Фейсбук колаж, в който оприличава Гани на Джар Джар Бинкс, популярния герой от „Междузвездни войни“. Добавяйки коментар, призоваващ момичетата да не правят така с лицата си.

Не че силиконката не е попрекалила сериозно с корекциите. Ама точно Николета Лозанова да й се смее, при положение, че самата тя е ходеща реклама на пластичните хирурзи, е малко прекалено. И онлайн потребителите не го спестиха на самозабравилата се моделка.

Снимката, която Николета публикува, а после изтри

Снимката, която Николета публикува, а после изтри

Форумци побързаха да припомнят на Лозанова как изглеждаше в началото на кариерата си. И как изглежда сега – единствено и само благодарение на пластичните операции, за които упорито отрича, твърдейки, че външният й вид е изцяло естествен. Да не говорим, че според много от феновете в момента Ни Ло прилича на дядо Мраз заради огромните скули, които си е имплантирала. И заради които вече се усмихва все по-трудно и само гримасничи.

Очевидно осъзнала, че гаврата й с Джулиана не постига желания от нея ефект, а напротив, плеймейтката побърза да изтрие публикацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар