Николета Лозанова пак се мъчи да се заяжда с Алисия: Отново съм в играта

Николета Лозанова пак се мъчи да се заяжда с Алисия: Отново съм в играта
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката май е в Италия при Ники Михайлов, гадаят феновете

Изглежда, че войната между Николета Лозанова и Алисия никога няма да приключи. Двете звезди, които от години са оплетени в невъзможен любовен четириъгълник, редовно се заяждат една с друга във Фейсбук. Естествено, стрелите, които двете си разменят, не са насочени директно, но за феновете е пределно ясно какво има предвид всяка една от тях с думите си.

В Италия ли е Николета Лозанова?

В Италия ли е Николета Лозанова?

Николета е особено активна в това отношение. След като преди няколко дена видяхме как Алисия и Ники Михайлов си разменят закачливи послания в Инстаграм, плеймейтката не можа да се сдържи и се опита да се намеси в идилията между двамата, видяха феновете. Все още официалната госпожа Божинова публикува интересен кадър в същата социална мрежа. На снимката Николета е написала многозначително „Отново съм в играта“. И ако тези думи все още не значат кой знае какво, наблюдателни потребители заявиха, че фотосът е направен в Италия.

„Хората наоколо, а и самата Николета, са облечени доста по-леко. Явно не е толкова студено, колкото е в България“, „Загледайте се в магазините, прилича на Милано“, коментират форумци. Това твърдение сериозно променя ситуацията. Както знаете, Ники Михайлов живее именно в Италия. А тази седмица Алисия се намира в България. „100% Николета се опитва да накара Алисия да ревнува, карайки я да мисли, че е отишла при Ники зад гърба й. Точно това казва, че е отново в играта“, убедени са феновете.

А дали наистина е така? От kliuki.net не се обвързваме с категорично твърдение, че снимката на Николета действително е от Италия. Плеймейтката наистина е сравнително леко облечена, само с жилетка. Но пък е възможно и самата снимка да е стара, умуват потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар