Николета Лозанова направена за смях от Георги Неделчев

Гласувайте за статията

„Дори не се възбуждам като я гледам“, изтърси уж най-добрият приятел на плеймейтката

Николета Лозанова беше сериозно унизена от Георги Неделчев

Николета Лозанова беше сериозно унизена от Георги Неделчев

Униженията за Николета Лозанова се сипят едно след друго в последните дни. След като все още законният й съпруг Валери Божинов не спира да качва свои полуголи снимки, а името му бива замесвано с цял куп знайни и незнайни девойки, един от най-близките приятели на плеймейтката я орезили тотално. Георги Неделчев, бившият главен редактор на списание FHM, буквално разби Николета с коментарите си за нея.

Неделчев, който уж се води за един от най-добрите приятели на плеймейтката, не се изказва особено ласкаво за нея. „Даже не се възбуждам докато я гледам. Възприемам я като същество от някаква друга раса, не от човешката.“, изтърси бившият редактор на едно от най-популярните мъжки списания. Въпросният коментар е направен преди съвместното му участие с Лозанова в „Стани богат“ преди години. Покрай истерията с евентуалния развод на плеймейтката и Валери обаче форумци отново припомнят, че дори и приятелите на Николета нямат особено добро мнение за нея.

„Николета, както винаги, се притесняваше, че ще се изложи. Тя непрекъснато е под стрес от нещо подобно, а аз я успокоявам, че няма за какво – при положение, че никога не се е правила на по-умна, отколкото всъщност е.“, изтърси Неделчев, за кеф на всички зложелатели на моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар