Николета Лозанова нападна Моника Валериева: Не си интересна

Гласувайте за статията

Плеймейтката не жали никакви средства, за да унижи съперницата си

Николета Лозанова се нахвърли върху Моника Валериева

Николета Лозанова се нахвърли върху Моника Валериева

От месеци насам най-коментираната тема в светското пространство е раздялата на Николета Лозанова и Валери Божинов. Както и безбройните слухове за неговите похождения със знайни и незнайни красавици. Една от тях придоби особено голяма популярност. Моника Валериева, доскоро известна единствено като двойничката на Николета и най-добрата приятелка на Андреа, вече придоби собствена слава като любовницата на Валери Божинов.

И макар слуховете да мълвят, че футболистът просто е използвал моделката като бройка за една нощ, изглежда, че Николета не е в състояние толкова лесно да преглътне измамата. Явно егото на плеймейтката е сериозно засегнати, тъй като тя използва личния си профил във Фейсбук, за да се нахвърли на двойничката си. „Никой не обича остарели сензации“, изригна съпругата на Валери Божинов, очевидно визирайки Моника и предстоящото й гостуване при Венета Райкова.

Явно колкото и да се прави на незаинтересована, моделката буквално е извън кожата си, че съперницата й ще говори за отношенията си с мъжа й. Точно заради това е решила да й покаже, че не е интересна на никого и хората не се интересуват от това какво има да каже, коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар