Николета Лозанова намеси и детето си във войната с Моника и Бориса

Гласувайте за статията

Плеймейтката за пореден път показа, че детето й за нея е просто средство да подхранва егото си

Николета Лозанова намеси и дъщеря си в интригите си

Николета Лозанова намеси и дъщеря си в интригите си

Не минава ден без Николета Лозанова да напомни за себе си. Все още законната половинка на Валери Божинов не пропуска да публикува снимка или заядлив статус в профила си във Фейсбук, за да натрие носовете на хората, които според нея й завиждат. Този път обаче плейметката надмина себе си, втрещени са потребителите. Николета използва профила, който е направила на едногодишната си дъщеричка, за да плюе от него по съперничките си Моника Валериева и Бориса Тютюнджиева.

Повод за гнева на имащата се за уникална красавица плеймейтка стана коментар на Моника към статия за Бориса, който е бил комплимент за визията на Тютюнджиева. Госпожа Божинова обаче изглежда не е доволна от факта, че намират друга за по-красива от нея. И реши да насъска феновете срещу двете момичета. Използвайки уж най-ценното си – собствената си дъщеря.

„Подкрепете Николета като харесате последния коментар „Бориса-можеш, но Николета-НЕ! Нека докажем, че феновете на Николета са повече, че са истински и верни!“, това послание се появи на страницата на едногодишната Никол. Която си няма и идея, че за майка й е по-важно да си подхранва егото чрез нея. „Отвратителна постъпка, що за майка би използвала детето си по такъв грозен начин“, шокирани са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова намеси и детето си във войната с Моника и Бориса”

  1. Жана Джунева

    авг. 27. 2013

    Не можеш да градиш щастие ,върху гърба и не щастието на друг.
    Никой ,не остава безнаказан в този живот!

    Reply to this comment

Добавете коментар