Николета Лозанова намекна, че иска милионер

Гласувайте за статията

„Затова ли заряза Валери, за да си намериш някой по-богат?“, нервят се феновете

Николета Лозанова иска богат мъж

Николета Лозанова иска богат мъж

За Николета Лозанова открай време се говори, че е златотърсачка. Действително, госпожа Божинова до момента винаги е била с мъже, които могат да я осигурят финансово, макар да е твърдяла, че е с тях по любов. С последната си публикация в личния си профил във Фейсбук обаче плеймейтката засили подозренията, че се интересува единствено от парите на мъжа до себе си. Лозанова индиректно призна, че за нея е по-важно да бъде с богат мъж, отколкото с такъв, в когото е влюбена, убедени са феновете.

Става въпрос за песента на американския рапър 50 Cent, Която моделката публикува в профила си. Текстът на въпросното парче обаче е повече от двусмислен „Искам да имам гадже милионер до себе си“. Като се добави и многозначителния надпис от плеймейтката – „Красивият сън ще стане реалност“, направо си признава, че иска милионер, коментират форумци.

И съвсем естествено се чудят дали това е причината за разпада на брака й с Валери Божинов. „Изгониха го от големите клубове, спря да взема огромните заплати и Николета вече не го иска“, категорични са форумци. Дали наистина е така и кой първи е избрал да сложи край на брака, можем само да гадаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова намекна, че иска милионер”

  1. Bistra Peneva

    сеп. 07. 2013

    kuha pradla

    Reply to this comment

Добавете коментар