Николета Лозанова мъсти на Азис заради снимките с Алисия

Николета Лозанова мъсти на Азис заради снимките с Алисия
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова е пощуряла от яд срещу бившата си първа дружка, не спира да сипе закани по негов адрес

Николета Лозанова буквално е извън кожата си от яд. Плеймейтката е пощуряла след като вече бившият й най-добър приятел Азис набързо я забрави и я замени не с коя да е, а със съперницата й Алисия. Заради предателството му Николета Лозанова се е заканила да му отмъсти жестоко, твърдят нейни дружки.

Николета Лозанова е решила да отмъсти на Азис заради близостта с Алисия

Николета Лозанова е решила да отмъсти на Азис заради близостта с Алисия

За целта плеймейтката е потърсила услугите на едни от най-известните врачки в страната, научиха от hotarena.net. Причината? Николета Лозанова се кани да върне на Азис за унижението като му направи черна магия. Моделката е наясно, че певецът е силно суеверен и вярва в подобни неща. И е убедена, че дори мисълта, че може да му бъде направена магия, ще докара изпълнителя до параноя.

Както знаете, Азис и Николета Лозанова се изпокараха жестоко след като съпругата на Валери Божинов публикува лични кадри от телефона на певеца. На които се вижда как Азис целува гаджето си по гърдите. Предателството вбеси ромския славей и той публично заяви, че за него Николета Лозанова вече не съществува.

И за да бъде ударът още по-жесток, само седмица по-късно се появи в компанията на Алисия. С която демонстрира доста топли отношения. Факт, който няма да бъде подминат току така от отмъстителната Николета Лозанова, смеят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар