Николета Лозанова мъсти на Азис, задето я пренебрегна

Плеймейтката публично се изгаври с уж първата си дружка

Николета Лозанова не ще да чува за поп фолк
Николета Лозанова не ще да чува за поп фолк

Приятелството между Николета Лозанова и Азис май е на път да приключи повече от безславно. След като месеци наред демонстрираха колко са си близки и колко се обичат, певецът и плеймейтката внезапно замразиха отношенията си. Двамата все още не са правили коментар по въпроса с приятелството си, но феновете забелязват, че нещо определено се е променило след излизането на звездите от шоуто „Къртицата“, където участваха заедно.

Николета и Азис престанаха да излизат заедно, общите, скандални фотосесии, с които провокираха феновете във Фейсбук, също изведнъж прекъснаха. Най-голямото доказателство за пукнатината в приятелството им обаче е фактът, че Азис пренебрегна Николета за снимките на новия си клип „Ти ме размаза“. Вместо доскоро абонираната за клиповете му Николета, Васко се е спрял на Маги Желязкова, която да кърши снага в новото видео.

И макар доскорошната му дружка Николета да отказва коментар по въпроса защо е пренебрегната, изглежда не й е особено приятно, коментират феновете. И типично в неин стил, госпожа Божинова реши да си отмъсти на певеца индиректно.

Плеймейтката публикува недвусмислен пост в личната си страница във Фейсбук, молейки феновете си да й препоръчат хубава песен. Която обаче в никакъв случай да не е чалга.

Това се стори доста съмнително на потребителите, които в прав текст попитаха звездата дали вече се е отказала да слуша Азис. Въпрос, който Николета не удостои с отговор. Дали наистина моделката е решила да си отмъсти на дружката си Азис? Или просто е променила музикалния си вкус? Предстои да разберем!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.