Николета Лозанова лъсна в скандална Фейсбук страница

Гласувайте за статията

Униженията за плеймейтката следват едно след друго

Николета Лозанова преживя поредното унижение

Николета Лозанова преживя поредното унижение

Няма покой за Николета Лозанова! Дори и самата тя да не качва нон стоп свои снимки в профила си във Фейсбук, ще се намерят потребители, които да го направят вместо нея. И макар тези от феновете й да са ласкателни, определено преобладават тези, които осмиват цялостното поведение и визия на госпожа Божинова. Последният подобен пост обаче определено бие всички останали по унижение.

Снимка на тийнейджърката Николета се появи във Фейсбук страница, носеща звучното заглавие „Български мЕндили и кифли“. Като очевидно създателите й дотолкова са искали да унижат звездата, че дори не са с направи труда да напишат името си правилно. Действително, на въпросната снимка Николета е доста далеч от бляскавия образ на неповторима красавица, който упорито демонстрира днес. Нещо повече, на кадъра настоящата госпожа Божинова прилича по-скоро на евтино изглеждаща ученичка, която си търси спонсор по дискотеките, злорадстват форумци.

Въпросната гавра е поредната за Николета след като в последните дни плеймейтката е подложена на постоянни атаки. Първо се чу, че съпругът й Валери Божинов й слага рога с всяка срещната красавица, която му падне. След това пък сочената за нейна двойничка и нова тръпка на футболиста Моника Валериева я нападна в социалната мрежа, заявявайки в прав текст, че вече може да се счита за госпожица, не госпожа. Интересно, какъв ли ще е следващият удар за Лозанова, чудят се потребителите?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова лъсна в скандална Фейсбук страница”

  1. Iana Vainer

    авг. 30. 2013

    Ужас! Какъв батал от малка

    Reply to this comment

Добавете коментар