Николета Лозанова към Андреа: Удобно ли ти е в краката ми?!

Николета Лозанова към Андреа: Удобно ли ти е в краката ми?!
5 (100%) 1 vote

С многозначително послание към Андреа и нови снимки от Малдивите се отчете Николета Лозанова. Съпругата на Валери Божинов се похвали с прекрасни снимки от слънчевата си почивка и не пропусна за пореден път да ядоса зложелателите. Докато се радва на топлото слънце някъде в Индийския океан, Николета не пропусна да жегне и зложелателите си, които не спират да я хапят.

На страницата си в социалната мрежа, Лозанова отговори и на подмятанията на Андреа. В последно време фолк певицата не спира да хапе плеймейтката. „Щом говорят злобно зад гърба ви, значи се чувстват най-удобно в краката ви“, написа плеймейтката под снимката.

Николета захапа злобно Андреа

Николета захапа злобно Андреа

Последното фото на Николета бе от плажа, а Лозанова демонстрира супер фигура. И напук на слуховете, че е разделена със съпруга си, моделката даде да се разбере, че двамата са в отлични отношения.

Плеймейтката отвърна на удара

Плеймейтката отвърна на удара

Освен да поднови шоколадовия си тен, и да отпразнува празниците на някое топло място, Николета не пропусна да изрази и възхищението си от райското кътче, което избра за ваканцията си. Тази година Малдивите се превърнаха в любима дестинация на редица световни знаменитости и според някои Лозанова всъщност съчетава полезното с приятното, търсейки нови гости за предаването си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар