Николета Лозанова и Валери Божинов живеят заедно!

Николета Лозанова и Валери Божинов живеят заедно!
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката излъга хилядите си фенове с твърдението, че с футболиста не споделят общо жилище

Николета Лозанова и Валери Божинов живеят заедно

Николета Лозанова и Валери Божинов живеят заедно

Новината за раздялата между Валери Божинов и Николета Лозанова хвърли в потрес феновете на двойката. Двамата потвърдиха, че действително вече не са заедно, а плеймейтката дори в национален ефир обяви, че футболистът се е изнесъл от общото им жилище. Е да, ама не.

Оказа се, че Валери не само, че не си е събрал багажа, ами и си живее заедно с Николета и малката Никол като семейство. За това свидетелстват съседи на двойката, както и хора, работещи в затворения комплекс, където живее семейството. Валери и Николета са били разделени само за малко, в края на август и началото на септември. Тогава обаче отсъствал не футболиста, а Николета. Той си стоял в апартамента, където всеки ден идвала майката на плеймейтката, за да помага с грижите за Никол, научиха от агенция ПИК.

От персонала на луксозната „Верту Резидънс“ споделят, че семейство Божинови се държат като типично семейство – ходят заедно на пазар, на разходка като постоянно били щастливи и усмихнати. „Не знаем защо излъга в предаването си, че вече не са заедно. Двамата изглеждат много влюбени“, озадачени са свидетелите на интригите на Николета.

Явно плеймейтката наистина не се е посвенила да си направи пиар на гърба на собствения си брак. И да се надява да изкопчи повече рейтинг за предаването си, лъжейки най-безсрамно, че с Валери не са заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова и Валери Божинов живеят заедно!”

  1. Ани

    окт. 24. 2013

    Това всички го очаквахме и незнайно защо си е помислила, че може да направи болшинството от хората на такива глупаци, отделно самата ѝ постъпка е отвратителна, но от тези хора не е изненада. Дай им само да се проявят с вездесъщата си глупост.

    Reply to this comment

Добавете коментар