Николета Лозанова е псевдо Къртицата в шоуто!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова е в риалити шоуто с мисия да заблуди зрители и участници, че тя е Къртицата, за да отвлече вниманието от истинската

Николета

Николета се прави на ядосана

Николета Лозанова е псевдо Къртицата в шоуто, разкри Kliuki.net. Тя е примамката на продуцентите, за да заблудят зрители и участници, че „предателят” в шоуто е именно плеймейтката. Така вниманието се отвлича от истинската Къртица.

И трикът на продуцентите вече работи! Масово по форумите за Къртица се спряга именно Николета Лозанова.

„Естествено, че е Николета. Още от самото начало вниманието е насочено към нея. Опитва да се да играе някаква роля, но при „отвличането” й пролича, че е изкуствена и играе сценарий. Тя е Къртицата”, гадаят зрители.

В действителност Лозанова се опита да изиграе някакъв театър, вдигайки скандал на екипа, защото я отвеждат в Базата без предупреждение. „Ама какво става тук?! Никъде няма да ходя. Ще си имате проблеми, ще се обадя на Валер! Ще съжалявате”, тръшкаше се плеймейтката със заучени фрази, очевадно подсказани й от сценаристите. Лозанова обаче е лоша актриса и веднага й пролича, че се преструва, като дори се видя как едва се сдържа да не се засмее.

Всичко това, включае и припадъкът й след играта, цели да заблуди зрителя, че именно Николета е „Къртицата”. Както Kliuki.net писа по-рано обаче, главният герой тук е съвсем друг участник. Кой е Къртицата? Вижте ТУК.


Къртицата ep2 част1 / 27.03.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар