Николета Лозанова дава джобни на Валери

Николета Лозанова дава джобни на Валери
5 (100%) 1 vote
Плеймейтката Николета Лозанова вече взема два пъти повече от съпруга си

Дойде време, в което Николета Лозанова е по-добре платената в семейство Божинови. Футболистът Валери Божинов, който се присъедини в редиците на „Левски”, вече не е богаташче – пише „България днес”. Изданието съобщава, че заплатата му при „сините” е между 8 и 10 бона. Което е нищожна сума предвид парите, които получаваше в Западна Европа – по 100 хиляди евро месечно.
Публична тайна е, че точно заради размера на банковата му сметка той успя да сложи брачен пръстен на Николета Лозанова. На беден спортист тя нямаше и да обърне внимание, камо ли да му роди дете – коментира таблоидът.

Николета Лозанова

Николета вече е глава на семейството

В момента плеймейтката взима два, дори три пъти повече от половинката си. В ролята си на водеща на „Поверително от NL” тя прибира между 20 и 25 бона на месец. Както вървят нещата, много скоро Николета Лозанова може да дава джобни пари на мъжлето си, тъй като по доходи тя вече е глава на семейството. Ще му прави сандвичи у дома, които ще му пакетира за тренировки. Ще го вози за спортните занимания и мачове. Или пък просто ще му бие шута и ще си харчи парите на воля – пише изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова дава джобни на Валери”

  1. tc

    февр. 04. 2014

    Ей, по-големи простотии не бях чела хахаха онази никаквица, дето крият ниският и рейтинг печелила, алооооооо тази трябва без пари да води палячовци.

    Reply to this comment

Добавете коментар