Николета Лозанова без издръжка от Валери, започва втора работа!

Гласувайте за статията

Футболистът е пред фалит, няма пари да плаща за капризите на плеймейтката

Николета никак не е доволна, че няма да взема солидна издръжка

Николета никак не е доволна, че няма да взема солидна издръжка

Семейната идилия на Николета Лозанова и Валери Божинов се провали с гръм и трясък. И докато плеймейтката най-вероятно се надява да получи солидна издръжка от футболиста, която да й позволи да си живее охолно, мечтите й също са на път да се сгромолясат. И причината е прозаична – фитболистът е пред фалит.

Валери буквално изнемогвал от както остана без отбор и нямал никакви пари, които да осигурят на Николета задоволяване на капризите й, научиха от ХотАрена. Точно заради това на плеймейтката й се наложи да започне втора работа. Както знаете, в момента госпожа Божинова се изявява като водеща по ТВ7, откъдето, според запознати, взема доста прилична заплата.

Тя обаче била крайно недостатъчна за свикналата на маркови стоки и луксозни почивки моделка. Затова Николета е приела предложението на роден женски уебсайт да води своя собствена рубрика. „На Ники не й се занимаваше с това. След като парите на Валери свършиха обаче, ще й се наложи“, издават запознати.

Очевидно положението на футболиста наистина никак не е розово, тъй като две от лъскавите му коли са били конфискувани заради неплащане на вноските по тях. Става въпрос за любимото ферари на звездата и джипа БМВ Х6, с които Божинов гордо се фукаше. Заради нередовното плащане обаче возилата са му били взети и му е останало единствено Бентлито.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова без издръжка от Валери, започва втора работа!”

  1. Уф

    окт. 18. 2013

    Прекалено много се хвалеха.Много хубаво не е на хубаво.

    Reply to this comment

Добавете коментар