Николета лице на китайски ботушки, голям резил

Гласувайте за статията

Николета стана по неволя лице на китайски ботушки, резилът наистина е голям

Николета едва ли е допускала по-голямо падение за себе си, особено като се има предвид колко изтъква себе си и участията си. Kliuki.net единствен се натъкна на нещо много любопитно в мрежата.

Николета

Николета се озова в китайски сайт, продава ботушки

Взискателната плеймейтка, която все на престижни марки става лице, сега се озова на дъното. Рекламира китайски ботушки. Хубави, топлички, мекички и удобнички, но китайски. Най-обикновени китайски ботушки. От най-разпространените и продаваните по света, дето им викат еднодневчици.

Определено китайците успяха да направят Николета за световно посмесище. Тя може и да няма грам понятие, че нейни рекламни снимки са се озовали в най-обикновен сайт, и то китайски. Голям резил и падение. Да те направят лице на най-обикновена китайска стока… Бива си ги китайците. Освен, че развеселиха хората, ами и плеймейтката на нищо я направиха. Отиде й реномето и славата, имиджът и какво ли не.

Всъщност сайтът е завлякъл нейна фотосесия, която направи за Мегс – Меглена, участничката в Къртицата.

Николета сигурно ще пощръклее, когато научи какво унижение са й спретнали в интернет. С нейна помощ сега се продават евтини китайски ботушки, които определено са със съмнително качество. Някои зевзеци побързаха да заключат, че добре си е паснала на таргета, тъй като тя също не произхожда от кой знае каква класна фамилия. Разбира се, това са думи на нейните противници и няма нищо чудно в това, че те използват всяка възможност, за да я уязвят.

Да градиш толкова време имидж, да вдигнеш гордо глава и самочувствие до небесата, а накрая се появяват китайците и си дотам. За потребителите в мрежата си е истински майтап цялата тази ситуация, но за самата плеймейтка едва ли.

Явно Николета все още няма представа за падението си, но вероятно ще вземе мерки за наглата кражба, на която е станала обект, без дори да подозира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар