Николета клекна жалка пред Мика Стоичкова, забрави обидите

Гласувайте за статията

Николета клекна жалка пред Мика Стоичкова, недоволстват в мрежата

Николета показа, че няма никакво достойнство, а феновете й не одобряват това, че се сближи с Мика Стоичкова, научи Kliuki.net.

Николета

Николета се мазни на Мика и обяснява колко страхотна била…

Причината е, че футболната щерка изхвърли доста негативизъм по неин адрес. Тя се разбунтува преди месеци, че я дебнат папараците на Николета и я подреди особено грозно.

Ироничният й пост още създава смут в мрежата, където Мика Стоичкова определи Николета като госпожа Еламеритни.

Николета

Николета получи критики заради това, че клекна на Мика и я покани в предаването си

Изглежда обаче двете нямат никакви притеснения да се правят на дружки сега.

А Николета би трябвало вместо да я кани в предаването си, да забрави за нея завинаги, коментират оживено потребители. „Жалка е! Какво й кляка на Мика, но жаждата за рейтинг прави чудеса, на всичко е готова, за да успее поне малко да я гледат, никой не се интересува от продукцията!”, гласят отзивите.

„Тя е страхотен човек и невероятно искрена жена, една от най-големите изненади тази събота!“, поясни плейметката си и стана ясно как се мазни на наследничката на Камата.

Мика Стоичкова се раздели съвсем скоро с Иво и има какво да разкаже, но Николета се унижава по този начин. Явно има желание да спаси Поверително, тъй като ТВ7 и без това се тресе от проблеми и не се знае какво бъдеще я очаква…

Нищо чудно тя да е една от жертвите, ако се наложи чистка в медията.

Вижте как Мика Стоичкова и Николета се гушкат като първи приятелки!

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Николета клекна жалка пред Мика Стоичкова, забрави обидите”

 1. Соня

  юни 27. 2014

  Николета ближи гъза на известните, молим им се , подмазвай се за друго не ставаш. А те от своя страна тайничко ще те бъзикат, така тънко и майсторски ;).

  Reply to this comment
 2. хаха

  юни 27. 2014

  И ДВЕТЕ НЕКАДЪРНИ И ЛОГИЧНО БЕЗРАБОТНИ

  Reply to this comment
 3. хи хи

  юни 28. 2014

  иколета е свикнала да я плюят, като подлога е на популярните, аМика Стоичкова знаем защо е известна ами с това че е дъщеря на големия Христо Стоичков. Момиче не се излагай с такива като Николета и компания, ако изобщо тази жена може да се каже че има такава, ще си развалят хората мнението и за теб. интелигентно момиче си, все пак и то с мая 😉 за разлика от другата. Е, има и момичета без закваска, но умни и успяват а това се клечи и на чужда слава се надява.

  Reply to this comment

Добавете коментар