Николета към Ласкин: Спри със селската ракия!

Гласувайте за статията

Николета и Иван Ласкин се хванаха за гушите, меко казано, защото сеирът им е много грозен и продължава да тресе мрежата

Николета никога не може да приеме, че когато я критикуват явно има основания… И се случи така, че се вкара във война не с кого да е, а с жлъчния актьор Иван Ласкин, видя Kliuki.net.

Скандалът им потриса мрежата от дни наред, но днес ескалира окончателно.

Николета

Николета изригна срещу Ласкин

Николета беше подредена изключително грозно от Ласкин. Тя беше определена като храчка, като използвана тоалетна хартия, надуваема кукла, двукрака разносвачка на импланти…

Както писа изданието HotArena.net, Ласкин е отпушил целия си гняв в интервю за Галерия. Там обрисува Николета по възможно най-долния начин.И подчертава, че не се страхува от нея, тъй като има ефир и може да го изтипоса всякак.

„Как може да се притеснявам от едно паве или бордюр?!”, изцепи се Ласкин по адрес на Николета. Ласкин не я познавал лично, но бил убеден, че не струва, съдейки по поведението на съпругата на Божинов.

А междувременно той си мълчи и не защитава плейметката, но тя има достатъчно зъл език, за да отвърне на Ласкин. И го направи.

Преди минути тя хвърли бомбата към него и го …покани на суши. Сама щяла да плати обяда, изтъква се Николета, но стига Ласкин да се откаже от влечението си към селската греяна ракия.

Може и сами да видите реакцията на унизената от Ласкин Николета!

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Николета към Ласкин: Спри със селската ракия!”

 1. пепи

  юни 25. 2014

  Николинке, пак стана за смях – не си на нивото на Иван Ласкин – той от дете живее в столицата в интелегентен дом, а ти си живяла в селски циганскаи катун, той е с ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ и има професия, а ти си необразована проста глупава с циганския си манталитет – не си лъжгица за неговата уста!! а да те пообразовам малко – раакията е наше национално алкохолно питие, но понеже умствения ти багаж е колкото на майка ти в циганския селски катун кокошките. простата ти глава няма как да го възприеме – скрии се някъде, където никой няма да те види и ти се подиграва, гнусно е да те гледаме, развратна си

  Reply to this comment
 2. 9

  юни 25. 2014

  Извинявай Николета ти не беше ли от село, от там ли познаваш така наречените “селски блага“, от кога живееш в Пловдив и кога за първи път ти стъпа огромния прасец в софия момиче. Айде моля те, но софианци им е дошло до гуша от селяндурки като теб да се нариат гражданки..на пловдивчани предполагам също :D!

  Reply to this comment
 3. flight

  юли 01. 2014

  Ласкин=Николета

  Reply to this comment

Добавете коментар