Николета към Иван Ласкин: Ти си меланхолик с минала слава!

Николета към Иван Ласкин: Ти си меланхолик с минала слава!
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова захапа Иван Ласкин за пореден път

Николета Лозанова не подмина изказванията на Иван Ласкин по неин адрес. Въпреки че актьорът категорично се разграничи от обидните постове, които му приписваха, че е отправил към плеймейтката, Лозанова побърза да го захапе. Водещата заяви в национален ефир, че не се впечатлява от застаряващи актьори, „които с меланхолия си спомнят за отминалата слава и са известни с една-единствена роля“.

Ударът бе насочен именно към Иван Ласкин, който въпреки участието си в редица филмови проекти е известен най-вече като „Васко да гама от село Рупча“. И за да е сигурна, че  няма да бъде разбрана неправилно, Николета се постара конкретно да уточни, че става въпрос за актьора.

Николета захапа Иван Ласкин

Николета захапа Иван Ласкин

С послание във Фейсбук страницата си, тя за втори път жегна артиста, присмивайки му се доста злобничко. И независимо, че Иван Ласкин публично отрече да е оскърбявал някога Николета, още повече да я е наричал с обидни епитети, водещата не пропусна да го унижи, при това в национален ефир. Но на нея често й се случва да си разчиства сметките с някой, който я е засегнал с нещо, използвайки предаването си.

Водещата унижи актьора в предаването си

Водещата унижи актьора в предаването си

Както е известно актьорът не прощава подобни обиди, особено когато е и напълно невинен по всички обвинения. И вероятно на плеймейтката ще й се наложи да поднася извинения, в противен случай може да се окаже въвлечена в такъв скандал, че войната с Алисия ще й се види като детска игра.

Видео с новия епизод на Поверително, можете да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Николета към Иван Ласкин: Ти си меланхолик с минала слава!”

 1. Нина

  юни 15. 2014

  Това предаване става много скучно. 🙁

  Reply to this comment
 2. ico

  юни 16. 2014

  Към Николета Иван започва професионалната си театрална изява на сцената на Театър „Сълза и смях“ през 1991 г. Играл е на сцените на почти всички софийски театри, още като студент се помнят ролите му в Народния театър, МГТ „Зад канала“ и Театър „Българска армия“. От 1997 г. е актьор в Театър „Българска армия“. На сцената на ТБА е известен с ролите си в постановки на Красимир Спасов, Крикор Азарян, Николай Ламбрев, Стефан Москов, Бина Харалампиева, Андрей Аврамов, Николай Ламбрев-Михайловски, Борис Панкин. През 2009 г. участва в пиесата на Захари Карабашлиев – „Неделя вечер“, реж. Здравко Митков. Занимава се с продуцентска дейност и отскоро участва в копания за продуциране, лансиране и утвърждаване на млади таланти в България. И когато станеш на неговите години едвали някой ще се сети за теб и тъпото предаване.

  Reply to this comment

Добавете коментар