Николета към Андреа: Обичам те! (Обясни й се в любов)

Гласувайте за статията

Николета пише на Андреа, че я обича?! Да, за учудване на всички фенове това е истина, не ви се привижда

Николета

Николета към Андреа: Обичам те!
Лицемерие или…

Николета Лозанова се обясни в любов на Андреа! Да, истина е! Двете моделки, които за пред хората се ненавиждат, май ще се окаже, че никога не са спирали да бъдат приятелки, видя с очите си Kliuki.net.

Николета Лозанова постна на стената на Андреа снимка, на която е заедно с Валери Божнов, малката Никол, фолк певицата Ивана и др. На въпросното фото е тагната и самата Андреа, а на нея пише: „Прекрасно изживяване беше! Обичам ви“.

Николета пише на Андреа, че я обича?! Да, за учудване на всички фенове това е истина, не ви се привижда!

Какъв е поводът за тези словоизлияния, не е ясно, но по всяка вероятност родните звезди са били на някакво светско събитие извън граница (снимката е правена на летището).

Припомняме, че Николета и Андреа от доста време насам се недолюбват. Двете бяха най-добри приятелки, но откакто Лозанова се запозна с Валери Божинов, се раздалечиха. Постепенно започна и студена война между тях, като според Андреа, НиЛо е започнала да се надува и адски се е променила. По думите на фолк певицата, Лозанова сама се е отдръпнала от нея, забравяйки, че именно Андреа я е въвела в светския живот.

Дали всичко това са пиар трикове между двете, вие преценете. Посланието на Николета към Андреа обаче е доста противоречиво…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар