Николета изтряска Алисия в новото си предаване: Победителят съм аз! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Николета използва новото си предаване, за да изтряска Алисия и подчерта, че победителят е само един – тоест тя

 

Николета използва новото си предаване, за да изтряска Алисия: Победителят съм аз!

Това се изцепи красивата моделка от ефира на ТВ7 само седмица преди старта на продукцията си, която по описанието й, просто няма аналог в България.

Николета изтряска Алисия в новото си предаване: Победителят съм аз!

Николета изтряска Алисия в новото си предаване: Победителят съм аз!

Позирайки зад кадър в удобната среда на медията, в която ще се изявява, Николета Лозанова използва момента и направи на нищо бившата на Валери Божинов.

Изглежда плейметката много се е засегнала от думите на Алисия, за които писа Kliuki.net, че днес всяка втора става водеща. „Да, аз както всяко второ момиче у нас, станах телевизионна водеща, но от предаване до предаване, има разлика, както и от една певица до друга певица. Ако мога да използвам футболна терминология, първенства и отбори има много, но победителят е винаги само един!”, сряза вечната си конкурентка Николета.

Силиконката започва ударно и още отсега се зарича, че ще вади кирливите ризи на звездите, разказа и изданието HotArena.

Николета зад кадър на новото си предаване "Поверително от NL"

Николета зад кадър на новото си предаване „Поверително от NL“

Тя сподели, че тяхното недоволство ни най-малко ще спре екипа й да показва лицата им извън лъскавата фасада, която носят обикновено. „Няма да има махленски въпроси и евтини декори, едно е да питаш за сватбата на Петко и Яна, съвсем друго е да я излъчиш!”, хвърли бомба тя и по адрес на Венета Райкова. Двете ще се борят за вниманието на зрителите в събота вечер, а „горещата” поповчанка ще трябва да мисли как да устои на предизвикателството.

На прицела на Николета ще бъдат не само фолк изпълнителки, но и обществени личности от политиката и публичната среда. Накрая Николета не пропусна да намекне и за брачния си статус. „Създадоха ми образ на футболна половинка, която се чуди какво да прави и кого да захапе, половинка ли казах?! Извинявай, съпруга, да. И като говорим за съпруги, никога не съм гледала любимия на много български домакини „Отчаяни съпруги”!”, тържествено обяви през присмех Николета, с което даде да се разбере, че Валери нито ще й липсва, нито има намерение да изпада в депресия.

Вижте как Николета използва новото си предаване, за да изтряска Алисия!

Коментари чрез Facebook

коментара

7 коментара to “Николета изтряска Алисия в новото си предаване: Победителят съм аз! (ВИДЕО)”

 1. САМО СТОИКИ МОЖЕШ ДРУГО НЕ

  Reply to this comment
 2. Rumyana Doneva

  сеп. 29. 2013

  Авторско предаване? Тази май не е в час, колко такива предавания вече са правени в България под различни имена. Да си припомним далечните години с Юлияна Дончева. Остави, че не може да се държи пред камера, а и не може да чете. Много си е повярвала наистина. Това същество е пропито от злоба и злъч, дори и тук в измисленото си предаване хапе и плюе…МЪРША!!!

  Reply to this comment
 3. Roza Nedeva

  сеп. 29. 2013

  Да си водещ на предаване се изисква умствен потнциал и образование, на Николета и липсват и двете, но като се има в предвид в коя телевизия ще е това "предаване", може, там са събрани отдавна "бити карти", а тя е поредното попълнение

  Reply to this comment
 4. Bistra Peneva

  сеп. 29. 2013

  KIFLA

  Reply to this comment
 5. Bistra Peneva

  сеп. 29. 2013

  CHE I GROZNA

  Reply to this comment
 6. Bistra Peneva

  сеп. 29. 2013

  V PLESHIVATA GLAVA -BAGAZH-HICH!!

  Reply to this comment
 7. Radostina Dimitrova

  сеп. 30. 2013

  МНОГО ТЪПА МИЛАТА.ТОЛКОВА Е ОГРАНИЧЕНА И СМЯТА ЧЕ ВСЕКИ ЕДИН СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НЕЙНИЯ ЛИЧЕН ЖИВОТ.

  Reply to this comment

Добавете коментар