Николета изплаши хората! Какво й има на кожата?!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова пак обърка нещата с визията си и създаде паника в мрежата

 

 

„Видяхте ли я на какво прилича?! С този цвят на кожата реших, че е болна!”, пишат по адрес на Николета Лозанова.

Може да е странен цвят кожата й, но е хубава, нали?!

Може да е странен цвят кожата й, но е хубава, нали?!

Kliuki.net забеляза, че плейметката отново успя да предизвика паника в мрежата. Последната й снимка наистина я показва в нова светлина – смугла, с цветни аксесоари и лятно тоалетче. Визията й обаче създаде поводи за подигравки, а силиконката явно не може да се отърве от хейтърските коментари.

С какво се е намазала да изглежда така или пък всичко е заради обработката на фотото?! Отговорът на този въпрос засега тя пази в тайна, но Николета поначало не обича да отвръща на грозните злословия. Всъщност тя основно прави изключение, когато я засегне Алисия. При това певицата го прави далеч по-деликатно и от дистанция, но съпругата на Божинов веднага намира какво да каже и как да я забие в земята. В същото време феновете на моделката хич не си поплюват и редовно я бранят от омразата на околните. „Какво искате да кажете – пак ли ще я изкарате циганка?! И да е така, тя е най-красивата българка, можете само да й завиждате!”, пенят се по форумите те.

Видно е, че този спор никога няма да бъде прекратен. Николета има лоша слава, а някои не обичат да си държат устите затворени и вечно я сочат с пръст. Всяка нейна проява е шумно объсждана и предимно оплювана, но това не променя нещата. Тя си остава все така номер 1 в очите на своите обожатели.

А на вас как ви се струва тук Николета?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Николета изплаши хората! Какво й има на кожата?!”

 1. Desislava Petkova

  февр. 22. 2013

  samo ne razbiram kakva poiava ima taz MRASNICA–tia osvem the se poiaviava v leglata na 4ujdite maje drugo neznae.

  Reply to this comment
 2. Tsvety Vulcheva

  февр. 22. 2013

  abe za6to samo za neqa se klukarstva, ostavete na spokoistvie tova moi4e zna4i kato e hubava trebva the q mrazim, za6to za6to.

  Reply to this comment
 3. Ани

  февр. 22. 2013

  Не сте наред, наистина! Ами разходете се в който и да е български град и ще видите десетки по-красиви и одухотворени момичета. Не ви разбирам наистина, да обожавате така тази жена. Това, което е красиво е умело нанесеният грим и фотошопът, а имитацията на „италианската хубост“ е нелепо смешна. Персоната дори не се наемам да коментирам, защото е нещо страшно.

  Reply to this comment

Добавете коментар