Николета изплака: Нямам пари, свършиха!

Гласувайте за статията

Плеймейтката се оплака, че е свършила парите

„Досега съм спечелила толкова пари, че ще ми стигнат до края на живота… ако умра утре на обяд:)“, Така Николета Лозанова оповести финансовото си състояние. Плеймейтката, която напоследък е спрягана за един от най-скъпоплатените модели у нас, се оплака, че далеч не се радва на завидно финансово състояние, каквото й приписват. И покрай многобройните си почивки тотално е свършила парите.

Николета се оплака, че е свършила парите

Николета се оплака, че е свършила парите

Откакто се събра с Валери Божинов Николета не спира да обикаля екзотичните дестинации. Плеймейтката през месец е на романтичен воаяж, за който солено плаща. Половинката й Валери Божинов не е по-добре от нея. Спортистът също има сериозни финансови проблеми, покрай съдебните дела с бившата си приятелка Алисия и преговорите за нов трансфер.

Междувременно в публичното пространство се зашушука, че плеймейтката иска космически хонорар, за да участва в различни проекти. Както се оказа обаче Лозанова далеч не се радва на астрономическо заплащане. „Досега съм спечелила толкова пари, че ще ми стигнат до края на живота… ако умра утре на обяд:)“, написа на страницата си в социалната мрежа плеймейтката. Феновете й обаче побързаха да я успокоят, че има и по-важни неща от парите. „Да не ти пука, има толкова по-важни неща, дано го осъзнаваш“, пишат те.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Николета изплака: Нямам пари, свършиха!”

  1. селянин

    февр. 04. 2013

    След 5 аборта и едно раждане кой иска да чука бездънна кофа

    Reply to this comment

Добавете коментар