Николета, измий си краката! Виж как цъфна с петна

Николета, измий си краката! Виж как цъфна с петна
4.5 (90%) 4 votes

Николета трябва да си измие краката от бронзанта, а не да ги разхожда по светски събития

Николета цъфна като петниста хиени, забеляза Kliuki.net.

Естествено, че коментарите по неин адрес са убийствени. Модната икона да си позволи такъв гаф?! И то в компанията на Андреа, която се слави като друга актуална примадона…

Николета

Николета предизвика смях с тези петнисти крака

Наистина не бива така, но Ники явно е бързала за светското събитие, избирала е кой марков тоалет да облече и е пропуснала да обърне внимание на краката си.

Всъщност няма да е първата, нито ще е последната хубавица от родния хайлайф, която се е наплескала до ушите с автобронзант.

Даже сме принудени да я похвалим, ако случайно е решила да зареже солариумите. Тогава би дала отличен пример на останалите моделки, които не спират да се препичат като кифли.

Моника Валериева беше първа в това отношение. Тя направи категоричен ход – нито се маже, нито ходи да събира тен. В момента е бяла-беленичка, а и както спомена самата тя, това доста й отива, освен че е последна тенденция.

Време е наистина и Николета да предприеме тази крачка, а не да се излага с петна. Кремовете за тен са коварни. Те се напластяват и ако не бъдат сваляни периодично, неизбежно водят до този резултат, който виждате на фотото.

Но Николета вече е обработила кадрите, които пуска на своя профил, там такива издънки няма да зърнете. Любимата й програма винаги й помага да замаже гафовете, които допуска с грима и да оформи тялото си по образ и подобие на богиня.

Феновете й пък ще подминат с насмешка пропуска й, защото си я харесват такава, каквато е, а и на последната си поява тя определено беше очарователна.

В компанията на Андреа и Златка, Николета изпъкваше със своята екзотична красота и веднага привлече обективите, които не спряха да я щракат цяла вечер.

Вижте сами!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета, измий си краката! Виж как цъфна с петна”

  1. Димо

    февр. 18. 2015

    На мурвите, последния проблем са им петната:)))

    Reply to this comment

Добавете коментар