Николета и Велина Лозанови – и двете стареят бързо и необяснимо! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Николета и Велина Лозанови – и двете стареят бързо и необяснимо, пишат ужасени в нета, след като видяха отблизо сестрата на плейметката

 

Николета и Велина Лозанови – и двете стареят бързо и необяснимо!

Това забелязаха ужасени потребители в нета, след като се убедиха как изглежда и сестрата на плейметката.

Николета и Велина Лозанова - и двете стареят бързо и необяснимо!

Николета и Велина Лозанова – и двете стареят бързо и необяснимо!

Както вече Kliuki.net писа, Николета не само отслабна драстично през последните седмици, но и се показа с тотално похабено лице.

Бръчиците не са й простили още отсега, а какво остава, когато прехвърли 30-те, умуват във виртуала. „Най-много да си направи поредната операция, въпреки че се хвали с красота от Бога…”, подозират я нейните редовни врагове. Докато те обсъждаха Николета обаче, някои бяха заети да я сравняват със сестра й Велина Лозанова.

Николета и сестра й много си приличат, даже и в това, че още от млади имат бръчки, коментират в нета

Николета и сестра й много си приличат, даже и в това, че още от млади имат бръчки, коментират в нета

Да, двете са почти еднакви и за жалост и двете стареят така бързо и необяснимо, съзряха феновете на моделката. Николета може да има проблеми със съпруга си и това да я съсипва, но какво кара кожата на Велина Лозанова да се съсухря така за кратко и да изпъкват разни вдлъбнатини.

„Такива детайли са по-характерни за много по-възрастни жени, направо ме изумява Николета с тази визия… жалко, може би от нерви се промени така, преди беше далеч по-свежа”, „Сигурно имат такъв ген, вижте, че и сестра й оставя впечатление за много по-голяма, отколкото е”, обобщават ценители на хубостта на нежния пол. Дано Николета отсега да мисли как ще се изхранва след време, защото ако повехне, няма да я търсят за фотосесии, съветват я загрижени за нея.

Вижте сами Николета и Велина Лозанови – и двете стареят бързо и необяснимо!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар