Николета и Валери в топ 3 на най-скандалните разводи

Николета и Валери в топ 3 на най-скандалните разводи
5 (100%) 1 vote

Николета и Валери тепърва започват с цирка покрай раздялата си

Николета и Валери не са единствените звезди, които се развеждат със скандал

Николета и Валери най-накрая обявиха това, което за всички беше ясно от седмици – а именно, че се развеждат. Една от най-скандалните и най-публичните двойки в последните години в родното пространство се разпадна след хиляди заявления от страна на плеймейтката колко се обичат и как любовта им ще е вечна.

Николета и Валери се развеждат

Николета и Валери се развеждат

Е да, ама не. Ако се вярва на слуховете, моделката първа е кръшнала от семейното ложе, в търсене на по-платежоспособен спонсор, след като Валери вече не играе за големи клубове и съответно не изкарва лудите пари, с които съпругата му беше свикнала да разполага.

В отговор на обвиненията, Лозанова се опита да извърти нещата и да прехвърли вината на половинката си, пускайки слухове, че всъщност той й е слагал системно рога и то дори с 15-годишни. Каква е истината, знаят само те. Факт е, че циркът между Николета и Валери с развода им тепърва предстои.

Те обаче далеч не са единствените родни знаменитости, превърнали раздялата си в панаир, случайно или не. Разводът между Жени Калканджиева и Тачо може достойно да им съперничи. Шестата по хубост в света и мъжът й уж щяха да се развеждат, после, заради хонорара от ВИП Брадър разиграха цирк, че се събират, а вече е ясно, че с бракът им е свършено.

Тачо сложи рога на Жени със Зорница Линдарева, тя му върна с мафиота Кела, а сега се чу, че Стефан смята да се жени за плеймейтката Гентиана Халити. Като отмъщение пък Жени му запорира всички сметки.

Чалгаджийката Мария също се разведе скандално с първия си съпруг Митко Андонов. Мара Отварачката го обвини, че й е слагал системно рога, той пък отвърна, че тя е била невярната.

Понастоящем и двамата са уж щастливо женени за други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар