Николета и Валери са най-недолюбваната двойка, Алисия и Ники – любимци на феновете

Гласувайте за статията

Класация на онлайн потребителите изрита плеймейтката и съпруга й на дъното, Андреа и Кубрат също са пред тях

По огромното его на Николета Лозанова беше нанесен поредният удар. Плеймейтката, която не спира да натрапва съвършения си живот на околните, попадна на дъното на класация, съставена от феновете. Моделката, заедно със съпруга си Валери Божинов, бяха определени за явно най-нехаресвана звездна двойка от онлайн потребителите.

Николета и Валери са най-недолюбваната светска двойка

Николета и Валери са най-недолюбваната светска двойка

За ужас на Лозанова, те остават много зад двете й най-омразни конкурентки – Алисия и Андреа. В любопитен експеримент админите на Фейсбук страница призоваха потребителите да определят коя от двойките – Алисия и Ники Михайлов, Андреа и Кубрат Пулев и Николета и Валери, харесват най-много. За Алисия феновете трябва просто да харесат снимката, за Андреа – да я коментират, а за Николета – да я споделят.

Любопитното е, че фотосът няма нито едно споделяне. Докато в същото време успя да събере доволно количество харесвания и коментари. „Ясно е, никой не може да я понася Николета“, смеят се форумци. Интересно как самата Николета възприема поредното унижение? И удар по самочувствието й на уникална звезда, на която всички завиждат, чудят се потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар