Николета и Валери премахват любовните си татуси

Николета и Валери премахват любовните си татуси
5 (100%) 1 vote

Николета и Валери искат да заличат спомена за другия

Скандалната новина за развода на Николета Лозанова и Валери Божинов започва да прилича на скандинавска сага или не, по-точно на латиноамерикански сапунен сериал. Всеки божи ден в медиите и социалните мрежи новините за тях и техните отношения никнат като гъби след дъжд.

Николета Лозанова ще трябва да махне инициалите на Валери от китката си

Николета Лозанова ще трябва да махне инициалите на Валери от китката си

Последната и най-нова вест, която научаваме за звездната двойка е, че след развода, който им предстои трябва да заличат татуировките на ръцете си, където са татуирали инициалите с първите букви от имената на половинката си.

Малко след като сключиха брак Николета и Валери си направиха татусите, като знак на любовта им, но сега ще им се наложи да ги премахнат, финализирайки отношенията си.
Николета веднага решила да се раздели с първите две букви от имената на съпруга си, за да не й напомнят за проваления брак и загрозяват фината й китка, споделят близки до известната плеймейтка.

Колегите на Валери Божинов пък разказват пред медиите, че е решил да нарисува нещо друго върху издайническите инициали, научиха от hotarena.net.

Татусите на Николета и Валери

Татусите на Николета и Валери

Припомняме ви, ако вече сте забравили, че преди време феновете на Николета и Валери Божинови бяха възхитени, когато двамата се появиха с въпросните татуировки на ръцете си. Идеята бе оценена , като крайно романтична и всички харесаха изискано изографисаните инициали „NL” и„ VB” на вътрешната страна на китките на ръцете им.

Веднага след , като Ни Ло и Валери позираха с татусите, скептици разкриха, че идеята не е оригинална, а принадлежи на други. Две седмици преди това дъщерята на Уитни Хюстън и природеният и брат си изографисаха инициалите на майка си “WH”в знак на преданост и любов към легендарната певица. Нашите звезди не само откраднали идеята от децата, но и дефилирали публично по същия начин, като Бобо Кристина и Ник Гордън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар